Решаващи състезания очакват двойките във финалната седмица на романтичната надпревара Един

...
Решаващи състезания очакват двойките във финалната седмица на романтичната надпревара Един
Коментари Харесай

Сценарий на екшън филм в Един за друг 

Решаващи надпревари чакат двойките във финалната седмица на сантименталната надпревара  " Един за различен “. Димана и Христо, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Кристина и Артьом ще се впуснат в последните съдбоносни провокации с готовност и възторг, а изненадите за тях стартират още на следващия ден вечер с първата основна борба. 

С непредвиден старт е първото значимо тестване, в което мъжете се трансформират в главни герои в екшън филм, чиято цел е да спасят отвлечените дами. Жените пък ще бъдат затворени в стеснен багажник на автомобил и ще би трябвало да насочват своите спасители какви са настояванията на похитителите. За да се оправят сполучливо с задачата, сътрудниците ще влязат в луда конкуренция с времето, разчитайки на помощта на непознати. Ще запазят ли самообладание нежните половинки и какъв брой изобретателни ще бъдат техните избраници в желанието си да ги спасят, гледайте в новия епизод на " Един за различен “ на следващия ден вечер.

В четвъртък двойките ще преживеят поредна изненада, която ще ги активизира за последно. На крачка от тестването за огромната премия, сътрудниците ще би трябвало да бъдат по-сплотени от всеки път, с цел да стигнат до финалната фаза на надпреварата. Част от дамите ще се изправят още веднъж против най-големия си боязън, а един мъж ще откри сили да зададе най-важния въпрос.

Кой ще бъде огромният победител в най-романтичното предаване в българския ефирен ефир? Не пропускайте да наблюдавате финалните борби – в сряда и четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният край, който ще дефинира спечелилите в сезон 4 на " Един за различен “, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР